Skip to content

HAEAHN

Research institute of Public Health & Environment in Seoul

  • Location Seoul, Korea
  • Type R&D/Hospital
  • Total Area 13,123㎡
  • Scale 4F / B1
  • Design / Completion 2009 / 2011
  • Collaborators JU A&P
This project places an emphasis on both maximizing functions of major laboratories relocated from an existing building and realizing a concept of Research Park where connects and provides scenic view to surrounding natural environment such as Mt. Yong Meori and Yangjae River. This aims for a research complex that communicates with nature by newly designing a building with an integrated environment, not extending, which blocks nature, through arrangement of securing nice views that connects to nearby green space, Mt. Yong Meori and Yangjae River. Department offices and laboratories are designed to be a space where is considered of functions and comforts required from surrounding environments and researchers. A three-dimensional network connection between the existing building and extended buildings are formed to maximize synergy effects.