Skip to content

HAEAHN

[Participated] Korea Electric Power Corporation Headquarters Competition

  • Location Jeonnam, Korea
  • Type Office
  • Total Area 119,533㎡
  • Scale 29F / B1
  • Design / Completion 2010 / -
  • Collaborators H Architecture
The scheme for this new office building of Korean Electric embodies ‘A burst of light crossing the land’, and is designed with the concept that is not generally seen in a city, but an ‘office in a park’ called the ‘S park’. It is designed as a space that symbolizes the energy enterprise in the world as ‘Spectacular Park’, ‘Sustainable Park’, ‘Synergetic Park’, ‘Smart Park’, creative work and welfare space, and ‘Green Energy Park’ providing citizens to experience the importance of energy. The building is designed to be a green building with energy reduction and low-carbon, and ‘a building made by nature’ from its composition method and design principles. This is not a structure that imitates nature, but is designed to be an eco-friendly structure which energy and resources are not used more than necessary.
  • 2010. WAN Awards Unbuilt Category Commercial Award